Retourbeleid

*OPMERKING: Voor alle retourzendingen zonder RMA geldt automatisch een opslagtoeslag van 20%
.

Om een RMA aan te maken, klikt u hier: Aanmaken

Beschadigde artikelen: U dient cart-parts binnen veertien (14) werkdagen op de hoogte te brengen van ontvangst van beschadigde artikelen door een retourzending te verzoeken. Beschadigde artikelen dienen binnen 30 dagen na ontvangst te worden teruggezonden.

Verkeerde ontvangen artikelen: U dient cart-parts binnen veertien (14) werkdagen op de hoogte te brengen van verkeerde ontvangen artikelen door een retourzending te verzoeken. De artikelen mogen niet zijn bevestigd en moeten in nieuwstaat worden teruggezonden. U dient de artikelen binnen 30 dagen na ontvangst terug te sturen.

Andere retourzendingen: U dient nieuwe, onbeschadigde goederen binnen veertien (14) dagen na ontvangst terug te sturen middels een verzoek tot retourzending. De artikelen mogen niet zijn geïnstalleerd en moeten in nieuwstaat worden teruggezonden. Verzoeken tot retourzending die meer dan 30 dagen na ontvangst worden ingediend, worden niet in behandeling genomen. 

De volgende artikelen kunnen niet worden teruggezonden, behalve wanneer u de verkeerde artikelen hebt ontvangen of wanneer de artikelen bij ontvangst beschadigd blijken te zijn: elektrische artikelen, hardware, producthandleidingen, banden en wielen, lakstiften en producten voor reiniging en onderhoud. 

De kosten van de retourzending en een opslagtoeslag van 20% komen voor uw rekening wanneer u artikelen terugzendt in gevallen waarbij er geen sprake van is dat: (1) cart-parts u de verkeerde artikelen heeft toegestuurd, (2) de artikelen na ontvangst beschadigd blijken of (3) de artikelen onder de garantie vallen. 

Voor alle retourzendingen is een Return Authorization Number (RMA) vereist. Dit wordt u per e-mail toegezonden nadat cart-parts uw volledige verzoek tot retourzending heeft ontvangen. Wanneer cart-parts uw volledige verzoek tot retourzending heeft ontvangen, wordt u uw RMA-nummer toegestuurd. Verzoeken tot retourzending zonder RMA worden niet in behandeling genomen. 

Vul het formulier volledig in zodat we uw retourzending oordeelkundig kunnen behandelen. U ontvangt de aankoopprijs minus de verzendkosten via de betaalmethode die u voor de oorspronkelijke aankoop hebt gebruikt wanneer de retourzending niet het gevolg is van een verzendfout of van beschadiging van de ontvangen goederen. Houd er alstublieft rekening mee dat het tot veertien (14) werkdagen na de datum van indiening kan duren voordat uw verzoek is verwerkt.

carts-parts.be

carts-parts.be
Kwekerijweg 8
3709 JA Zeist
0031-302334405
E-mail
http://www.carrus.com